ΕΠΣ Έβρου: Ο Ιπποκράτης έκλεισε χρυσό deal με τον πολύπειρο Κώστα Λιάσκο

Ο Κώστας Λιάσκος αποτελεί έναν ποδοσφαιρικό παράγοντα που ξεχωρίζει έχοντας τεράστια ιστορία και μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση μιας ομάδας.

Τα χέρια με τον πρώην γενικό αρχηγό του Εθνικού Κώστα Λιάσκο έδωσε ο πρόεδρος του Ιπποκράτη Χριστόδουλος Μεντίζης ολοκληρώνοντας με επιτυχία μια τεράστια συμφωνία για την ομάδα των «γιατρών».

Στην ομάδα των «γιατρών» θα έχει διπλό πόστο τόσο του γενικού αρχηγού που το ξέρει πάρα πολύ καλά όσο και της εποπτείας ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η μεγαλύτερη απόδειξη του είναι τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με την πρώην ομάδα του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Έχει κατακτήσει πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣ Έβρου, Σούπερ Καπ ΕΠΣ Έβρου, έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους στη Γ’ Εθνική κατηγορία και επίσης έχει κερδίσει το παιδικό πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον ΚΩΝ.ΛΙΑΣΚΟ ,προσδοκώντας ότι θα σχεδιάσουμε και θα προγραμματίσουμε απο κοινού σε ισχυρότερη βάση την συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-Π.Γ.Ν.Α

Άλλωστε η εμπειρία του και οι γνώσεις του αποτελούν τα εχέγγυα και το εφαλτήριο για ότι καλύτερο θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα για την ομάδα μας.

Κώστα καλώς ήρθες…και σ’ευχαριστουμε για την τιμή που μας κάνεις να συνεργαστούμε και να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο….!!!