Γ’ Εθνική: Το «παλεύει» η Χρυσούπολη για την δημιουργία νέας ομάδας σε χρόνο ρεκόρ! Μαγκαφίνης, Στοΐνοβιτς υποψήφιοι για τον πάγκο με «κουμανταδόρο» τον Κασδοβασίλη

Να δημιουργήσει ρόστερ από το μηδέν σε χρόνο ρεκόρ καλείται ο Νέστος Χρυσούπολης μετά την απόφαση παραμονής του από την ΕΠΟ στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα της Χρυσούπολης μετά τον υποβιβασμό της διέλυσε, αφού αποχώρησαν όλοι της οι παίκτες, ο προπονητής Κυριακος Κετσιεμενίδης και δεν μπόρεσε να συσταθεί διοίκηση με τις άκαρπες συνελεύσεις του καλοκαιριού.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες από την Χρυσούπολη, ήδη το όνομα του Δημήτρη Μαγκαφίνη παίζει στο προσκήνιο αν και αυτός βρίσκεται στον πάγκο της Δόξας Θεολόγου, όπως και αυτά των Ζόραν Στοίνοβιτς, Θεόφιλου Χατζηστάθη και Στελιου Ιγνατιάδη.

Σύμφωνα με το soccer practor κινήσεις για να εκμεταλλευτεί το “παράθυρο” συμμετοχής στη Γ΄ Εθνική κάνει ο Νέστος Χρυσούπολης, έχοντας περιθώριο ως τη Δευτέρα για να δηλώσει την παρουσία του στην κατηγορία.  Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης και οι συνεργάτες του φέρονται να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για να δώσουν λύσεις, ώστε να σχηματιστεί διοίκηση και να υπάρξει πλάνο χρηματοδότησης. 

Δυσκολίες υπήρχαν από πριν, ούτως ή άλλως, ακόμα και για το τοπικό, αλλά η μακροβιότερη ομάδα στη Γ΄ Εθνική, με 7 σερί παρουσίες, πιθανότατα θα βρει τη λύση, παρότι πιέζει ο χρόνος. Στα “μείον” είναι οτι δεν υπάρχει ουσιαστικά κανείς στο ρόστερ, κανένας κορμός και θα πρέπει να “χτιστεί” ομάδα από το… μηδέν.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κρούση στον Αντώνη Κασδοβασίλη, για να αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και τον ίδιο να είναι “ζεστός”. 

Μάλιστα, μάλλον αυτό το ενδεχόμενο συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, για να αναλάβει και να βρει εκείνος τον προπονητή, κάνοντας παράλληλα τις επιλογές του… ολοκαίνουριου ρόστερ. 

Με καταγωγή από Χρυσούπολη, ο Κασδοβασίλης κάθισε ως προπονητής στη Γ΄ Εθνική στον πάγκο του Νέστου το 2014, ενώ ακόμα εργάστηκε ως τεχνικός διευθυντής ή γενικός αρχηγός σε Δόξα Δράμας, Ηρακλή (με αμφότερες στην Α΄ Εθνική) και εσχάτως Καραϊσκάκη Άρτας (μια τριετία στη Σούπερ Λιγκ 2). 

Ακόμα έχει εργαστεί σε πόστα σε Ολυμπιακό, Μαρκό, Αχαρναϊκό, Ακράτητο και Βύζαντα Μεγάρων, ενώ είναι παλαίμαχος των Ολυμπιακού, Δόξας Δράμας, Πανδραμαϊκού, Λεβαδειακού και Δόξας Βύρωνα.