Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της ΑΕ Διδυμοτείχου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (+photos)

Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της Αθλητικής Ένωσης Διδυμοτείχου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό.

Τον Σεβασμιότατο υποδέχθηκαν στο γήπεδο ο πρόεδρος της ομάδας Σάκης Σιαλάκης, μέλη του ΔΣ, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Χρήστος Γιαννόπουλος και οι προπονητές των ακαδημιών.

Στις ευχές του Σεβασμιότατου για υγεία και επιτυχίες ο πρόεδρος της ομάδας μας παρέδωσε τιμητική πλακέτα για την συνεχή και σταθερή βοήθεια της Μητρόπολης στην ομάδα μας .

Η ανακοίνωση: Τελέστηκε σήμερα στο δημοτικό στάδιο Διδυμοτείχου ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας μας χοροστατουντος του Σεβασμιωτατου μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιαδος και Σουφλίου Κου Δαμασκηνου, το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κος Δημήτριος Παπακωνσταντινου και ο πρόεδρος του Ευγενιδειου ιδρύματος Κος Λεωνίδας Γεωργιάδης,συσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα,οι προπονητές της ομάδας και της Ακαδημίας,η γυναικεία ομάδα Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης και πλήθος παιδιών και γονέων.

Στις ευχές του Σεβασμιοτατου για υγεία και επιτυχίες ο πρόεδρος της ομάδας μας παρέδωσε τιμητική πλακέτα για την συνεχή και σταθερή βοήθεια της Μητρόπολης στην ομάδα μας .

Καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς και ευγενή άμιλλα.