ΕΠΣ Έβρου: Μεταγραφή εμπειρίας και ουσίας με Γκαβανόζη ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης

Άλλη μια μεταγραφή για… άνοδο πραγματοποίησε ο Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα πως τη νέα σεζόν η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου θα έχει… και πάλι πρωταγωνιστικό χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση ώστε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του έμπειρου επιτελικού χαφ Σεβαστού Γκαβανόζη ώστε να ενταχτεί και τυπικά στον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Ο 34χρονος ξεκίνησε την Θράκη Φερών από όπου και κατάγεται και συνέχισε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ακολούθησε μια πενταετία αποχής από το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους, αλλά η επιστροφή του ήταν δυναμική. Επιστροφή στην ενεργό δράση στην αγαπημένη του Θράκη Φερών, ακολούθησε ο ΑΟ Μαΐστρου, επιστροφή ξανά στις Φέρες, ένα εξάμηνο η ΑΕ Διδυμοτείχου όπου κατέκτησε το νταμπλ, μια διετία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με ένα πρωτάθλημα, κύπελλο και Σούπερ Καπ μετά ξανά επέστρεψε για τέταρτη φορά στην Θράκη Φερών. Επίσης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα της Αλεξανδρούπολης με την οποία κέρδισε το κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου και το Σούπερ Καπ.