Γ’ Εθνική: Πυροδότησε μεταγραφική βόμβα με Θανάση Ντίνα ο Πανθρακικός!

Σε συμφωνία με τον Κομοτηναίο εξτρέμ Θανάση Ντίνα ήρθε ο Πανθρακικός σε μια εντυπωσιακή συμφωνία που ταράζει τα νερά της κατηγορίας και ανεβάζει λέβελ το ρόστερ του Νίκου Μπαχαρίδη.

Η απόκτησή του δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα, ωστόσο οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι η υπόθεση είναι κλεισμένη, με την ομάδα της Κομοτηνής να ποστάρει λίγα λεπτά πριν μια βόμβα στα σόσιαλ μίντια, ενόψει της επισημοποίησης της συμφωνίας.

Ο 32χρονος Θρακιώτης ξεκίνησε από την επαγγελματική του καριέρα από την Ξάνθη, ενώ στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Ζάκυνθο.. Έγινε ευρέως γνωστός από το πετυχημένο του πέρασμα στην Παναχαϊκή και έκανε το μεγάλο βήμα το καλοκαίρι του 2013, υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών στον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι του 2015 παραχωρήθηκε ως ελέυθερος στον Πλατανιάς Χανίων, ενώ δύο χρόνια αργότερα έπαιξε στα Τρίκαλα. Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στη Super League και ακολούθησε ακόμα μια σεζόν με τους Κρητικούς στη μεγάλη κατηγορία.

Το καλοκαίρι του 2020 συμφώνησε με την Ξάνθη της νέας εποχής του Μπιλ Πάπας, χάνοντας την άνοδο στα μπαράζ του Αγρινίου, ενώ την περσινή σεζόν αποκτήθηκε από τη Βέροια του Παύλου Δερμιτζάκη και ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Πιερικό.

Ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα αναμένεται η ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα του Πανθρακικού.