ΟΥΤΕ Αγροτικός Αστέρας ΟΥΤΕ Πανδραμαϊκός στην SL2 – Θα τους έχουν ως αντιπάλους στη Γ’ Εθνική Πανθρακικός και λοιπές ομάδες της Θράκης

Σήμερα, στις 15.00, συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ωστόσο φαίνεται ότι έχουμε μια μεγάλη ανατροπή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Οπως αναφέρει στο μπλογκ του dikisports, η απόφαση του Διαιτητικού στην αντιδικία Πανδραμαϊκού-Αγρ.Αστέρα κρίνεται απολύτως δεσμευτική. «Άρα η ΕΠΟ δεν μπορεί να ανεβάσει τον Αγρ.Αστέρα στη SL2 γιατί ηττήθηκε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Ούτε μπορεί να ανεβάσει τον Πανδραμαϊκό γιατί δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ».

Κατά συνέπεια, εξηγεί ο Θωμαΐδης, «το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία κερδίζει ο Ηρακλής Λάρισας που τερμάτισε τελευταίος στους αγώνες μπαράζ (ήδη αντικαταστάθηκαν οι αποσυρθέντες Ξάνθη-Εργοτέλης από Ηλιούπολη και Ρουφ)». 

Εφοσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία αυτή, ο Πανδραμαϊκός θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική και θα ειναι αντιπαλος του Πανθρακικού και των όποιων άλλων ομάδων της Θράκης. Αβέβαιο είναι τι θα συμβεί με Αγροτικό Αστέρα αλλά και τις ομάδες Ορφέα Ξάνθης (που λογικά θα παραμείνει) και Αρη Αβατου, Αλεξανδρουπολη κλπ.