Βλέπει νίκη του ΠΑΟΚ ο Μπαξεβανίδης: «Πιστεύω θα έρθει η πρώτη αναποδιά του Παναθηναϊκού στην Τούμπα»

Την πρόβλεψή του για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό κατέθεσε ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών αρχηγός της Ξάνθης Δήμος Μπαξεβανίδης, στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κόσμος των Σπορ».

Όπως χαρακτηριστικά αμέφερε, βλέπει νικητή τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Τούμπας παρά το εμφατικό πέντε στα πέντε με το οποίος ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός και απολαμβάνει τη μοναξιά της πρώτης θέσης στην αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος: «Η ψαλίδα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο τα προηγούμενα χρόνια. Οι μικρές ομάδες δείχνουν ότι μπορεί να κόψουν βαθμούς από τους μεγάλους. Ωστόσο οι μεγαλύτερες ομάδες δείχνουν ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμες».

Για την πρόβλεψη του Κυριακάτικου ντέρμπι της Τούμπας: «Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα έχει το απόλυτο. Του έχουν βγει τα ματς, ίσως είχε και πιο ευνοϊκό πρόγραμμα. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής. Για να πω την αλήθεια, πιστεύω ότι θα έρθει και η πρώτη αναποδιά. Προβλέπω νίκη του ΠΑΟΚ».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι παράξενο για τον Ολυμπιακό να έχουν αλλάξει ήδη δύο προπονητές τον Σεπτέμβρη. Ίσως ο καινούριος προπονητής χρειάστηκε χρόνο συμμετοχής, τον οποίος δεν βρήκε ποτέ. Πιστεύω θα τον βρει τον δρόμο του γιατί έκανε πολύ ποιοτικές προσθήκες και έχει ένα αξιόλογο ρόστερ».