Προσπάθεια φίλων του ΑΟΞ για μαζικές εγγραφές στον Ερασιτέχνη με στόχο να οδηγηθεί σε εκλογές και να μην «σβήσει»

Μια πρωτοβουλία φίλων του ΑΟΞ βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Παρασκευής και συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο, με στόχο σε έγγραφα υπεύθυνων δηλώσεων φίλοι του ΑΟΞ να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ένταξης στον Ερασιτέχνη.

Η ανυπαρξία του τελευταίου και η σιωπή που επικρατεί σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές κάνει αρκετους φίλους του ΑΟΞ να ζητούν διαφάνεια και στο πλαίσιο αυτό, μετά και τις σχετικές δημόσιες τοποθετήσεις και προτάσεις που υπήρξαν, ξεκίνησε πρωτοβουλία από φίλους της ομάδας να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ που θα κληθεί σύντομα μέσα από ΓΣ να λάβει αποφάσεις για το μέλλον του ιστορικού σωματείου.

Στόχος είναι οι αιτήσεις που συγκεντρώνονται σε γνωστό καφέ της πόλης ιδιοκτησίας αγαπητού φίλου της ομάδας, να παραδοθούν στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναγιώτη Σιδερη ώστε ο τελευταίος να πιεστει και να ανοίξει τον σύλλογο, που επί σχεδόν δυο δεκαετίες ελάχιστοι γνωρίζουν αν υπάρχει, τι κάνει, ποια είναι τα μέλη του και ποια τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου, πότε είχε εκλογές και γενικά ποιο ακριβώς είναι σήμερα το καταστατικό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία επισήμως είναι ιδιωτική. Αν και φέρεται να στηρίζεται από προβεβλημένα μέλη των XanthiFans, επισήμως ο σύνδεσμος δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση – κάλεσμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Παρακάτω η αίτηση που καλούνται να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι…