Βαρυσήμαντη παρέμβαση Κοκκάλα για ΑΟΞ: «Συνεργοί στο έγκλημα ασέλγησαν και σκύλεψαν το πτώμα και τώρα έγιναν επίδοξοι σωτήρες»

Σε μια αν μη τι άλλο βαρυσήμαντη παρέμβαση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook προχώρησε ο ιστορικός πρόεδρος της ανόδου του ΑΟΞ στην Α’ Εθνική Θεόδωρος Κοκκάλας.

Κάνοντας αναφορά για «ΑΟΞ 2067» (και όχι ΑΟΞ 1967 αλλά 100 χρόνια μετά την ίδρυση της ομάδας), ο Κοκκάλας που χαίρει της απολύτου εκτίμησης και σεβασμού όλης της Ξάνθης, έκανε λόγο για «συνεργούς στο έγκλημα» που «ασέλγησαν και σκύλεψαν το πτώμα» αλλά «τώρα» εμφανίζονται ως «επίδοξοι σωτήρες».

Ο Κοκκάλας προχώρησε σε αυτήν την παρέμβαση λίγο μετά την έλευση του Οκτώβρη, μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και ήδη προκαλούνται πολλές αντιδράσεις. Δεν είναι λίγοι οι φίλοι της ομάδας που τον παρακαλούν να ηγηθεί μιας νέας προσπάθειας να αναγεννηθει απο τις στάχτες της, αλλά ο ίδιος με τις αντιδράσεις του δείχνει να μην μπορεί να αναλάβει κάτι τέτοιο.

Εγραψε συγκεκριμένα ο Κοκκάλας:

ΑΟΞ 2067..
Συνεργοι στο εγκλημα,ασελγησαν και σκυλεψαν το πτωμα….
Και τωρα επιδοξοι σωτηρες…
Ντροπη..

Απο εκει και πέρα, αίσθηση προκαλούν δυο σχόλια που ακολούθησαν από επώνυμους φίλους της ομάδας, στα οποία ο Θεόδωρος Κοκκάλας πάτησε like δείχνοντας προφανως ότι συμφωνεί μαζί τους.

Το πρώτο σχόλιο είναι από τον Στέλιο Φράγκου και έχει ως εξής:
Καλησπέρα. Θα επιχειρήσω να μπω στην θέση του Προέδρου και να δω τα πράγματα από το δικό του πρίσμα. Δύσκολο εγχείρημα αλλά θα προσπαθήσω. Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Πρόεδρος διαθέτει το ειδικό βάρος που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις για την συσπείρωση του κόσμου. Από την άλλη μεριά βέβαια έχουν περάσει 40 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας και 30+ από την ημέρα ανόδου. Αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι ανήκαμε σε εκείνες τις γενιές έχουμε περιοριστεί σε αριθμό, η δε διάθεσή μας δεν είναι πλέον τόσο έντονη για να στηρίξουμε το οποιοδήποτε υποθετικό εγχείρημα. Δεν είμαι σίγουρος εάν οι επόμενες γενιές που ακολούθησαν έχουν μάθει τι εστι Θόδωρος Κοκκάλας για να εμπνευστούν και να στηρίξουν. Επιπροσθέτως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι είναι διαφορετικό να είσαι 30 χρόνων και διαφορετικό να είσαι 60+. Οι αντοχές φθίνουν και δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις. Όταν ο Πρόεδρος ανέλαβε την ομάδα ήταν δίπλα της 24 ώρες το 24 ώρο. Πατούσε στην Ξάνθη και βρισκόταν στην Αθήνα. Έλεγχε πράγματα και καταστάσεις. Είχε ένα επιτελείο που το εμπιστευόταν (βλέπε Παύλος Καλογιάννης) και τον κόσμο της Ξάνθης δίπλα στην ομάδα στηρίζοντάς την ηθικά και υλικά. Τώρα άλλαξαν πολλά. Διανύουμε εδώ και πολλά χρόνια περιόδους οικονομικής κρίσης που δεν επιτρέπουν να επενδύσουμε χωρίς να διασφαλίσουμε τουλάχιστον την επιβίωση. Σε όλα τα ανωτέρω να αναφέρω και την συνεχή απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου όπου τρεις – τέσσερις ισχυροί ελέγχουν τα πάντα αφήνοντας το ξεροκόμματο στους υπολοίπους. Τέλος καλό θα ήταν να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας εάν θα επιτρέψουν στον Α. Ο. Ξ. να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια. Δυστυχώς για κάποιους είμαστε το μαύρο πρόβατο. Εν κατακλείδι ακούγεται ωραίο να βγει μπροστά ο Πρόεδρος αλλά τα δεδομένα είναι αρνητικά. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε και πάλι για ότι έκανες για τον Α. Ο. Ξ.

Νωρίτερα ο γνωστός φίλαθλος του ΑΟΞ αλλά και συγγραφέας Αναστάσιος τσολίδης είχε γράψει:
Πάντως το σχέδιο πέτυχε εξ ολοκλήρου με τον αφανισμό του ΑΟΞ, άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος των δύο προηγούμενων “συνεταίρων” δηλαδή του περίφημου #Περίεργου και του #Αγίου #Ρουβλίου εκ Μόσχας (βοήθειά μας κύριε ελέησον) όταν τους έπιασε στα πράσα ο μουσικοσυνθέτης από τον Πειραιά. Ρίξανε στο παιχνίδι τον τρίτο γνωστό και ως #Καγκουρό, το πρώτο χρόνο μας μπούκωσε τα ματάκια με παρά, και στο δεύτερο και ανεξαρτήτως τι ακούγεται και από πού ακούγεται έμειναν όλοι απλήρωτοι και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ενώ ο ίδιος απολάμβανε ένα ολόκληρο καλοκαίρι τα μπανάκια του σε πισίνες ακριβών hotel στην πόλη του Περικλή και συναντούσε υποψηφίους αγοραστές για να είχαμε να λέγαμε!!!
Εμένα να μου έδινες την ομάδα να τη βάλω σε κτηματομεσιτικό γραφείο μέσα στο καλοκαίρι με τις εγκαταστάσεις που είχε… έχει (δεν ξέρω) άνετα πιάναμε τα 5 εκατομμύρια ευρώ!!!
Και όλα αυτά αγαπητέ Πρόεδρε της καρδιάς μας επαληθεύονται μετά τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή Λισγάρα στην εκπομπή του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ όπου αυτός, ο Μπαξεβανίδης και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές ήθελαν να αγωνιστούν χωρίς συμβόλαιο χωρίς αμοιβή στα μπαράζ με τον Απόλλων Σμύρνης και κάποιοι τους απαγόρευσαν!!!!

Αλήθεια, σε μια σοβαρή χώρα μετά από όλα αυτά που δήλωσε ο ποδοσφαιριστής Λισγάρας δεν θα είχε επέμβει ο εισαγγελέας;;;
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;
Από εκεί πρέπει να πιάσουμε το παραμύθι και να φτάσουμε στο σήμερα που αν δεν είχαν ανέβει (σήμερα αναφέρομαι) στα κάγκελα οι Xanthifans δεν ξέρω τι σκοπό είχαν μερικοί που κι αυτούς δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γιατί αγωνίζονται για το καλό του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου!!!

Και για να το κλείσουμε…
Λαϊκή απαίτηση είναι να μείνει όρθιος ο ΑΟΞ με σήμα τον Δημόκριτο και τα χρέη χρέη και βλέπουμε για παρακάτω!!!