Αντίδραση Λαμπάκη για την θέρμανση με θαλασσινό νερό του προθερμαντηρίου στο “Φώτης Κοσμάς”: «Δική μας ιδέα το έργο»

Την αντίδραση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, προκάλεσε το δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, για το έργο θέρμανσης με θαλασσινό νερό του προθερμαντηρίου στο δημοτικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς”.

Με ανακοίνωση της, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφίες, αναφέρει:

“Χρειάστηκαν 3 χρόνια, ώστε η Δημοτική Αρχή να ολοκληρώσει το σύστημα θέρμανσης με θαλασσινό νερό στο προθερμαντήριο “Μπουλμπουτζής”.

Ένα έργο το οποίο γεννήθηκε από την καινοτόμο ιδέα του τότε Αντιδημάρχου Ενέργειας Γιάννη Φαλέκα και ολοκλήρωσε σε ένα μεγάλο ποσοστό η παράταξή μας.

Το μόνο που υπολειπόταν ήταν να προστεθούν τα θερμαντικά σώματα.

Μπρος στην αγωνία της όμως να αποδείξει πως παράγει έργο, η Δημοτική Αρχή έστειλε τα στελέχη της να ξαναβγούν φωτογραφίες για ένα έργο για το οποίο είχαν ξαναφωτογραφεί, αποδεικνύοντας πως αυτό είναι το μόνο πράγμα το οποίο μπορεί να κάνει με επιτυχία! Να απαθανατίζεται σε αμέτρητες φωτογραφίες για το παραμικρό.

Δεν θα ήταν όμορφο και πολιτικά ηθικό να γίνει μια μικρή αναφορά στους συντελεστές αυτού του καινοτόμου έργου;

Διότι αν δεν γεννιόταν όλες αυτές οι ιδέες μέσα από την παράταξή μας και πιο συγκεκριμένα από τον κ. Φαλέκα, δεν θα μιλούσαμε σήμερα ούτε για τηλεθέρμανση, ούτε για θέρμανση από το θαλασσινό νερό, ούτε για ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Αλεξανδρούπολη, 29.09.2022
Από την παράταξη
«Πόλη και πολίτες Βαγγέλης Λαμπάκης»