Γλέντι έξω από το γήπεδο της Ξάνθης στα Πηγάδια στο γάμο της οικογένειας Παπαστεφάνου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γιο του ζευγαριού!

Ένας πολύ όμορφος γάμος έγινε στο πανέμορφο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου στα Πηγάδια δίπλα στο δυστυχώς κλειδωμένο και εγκαταλελειμμένο γήπεδο της Ξάνθης, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή του Ορφέα Ξάνθης Οδυσσέας Παπαστεφάνου να παντρεύεται την καλή του Ιωάννα Κούτρα.

Πάρα πολύς κόσμος από όλη την Θράκη έδωσε το παρόν στην τελετή από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο με όμορφο ζεύγος και τις ευτυχείς οικογένειες Παπαστεφάνου και Κούτρα να δέχονται τα συγχαρητήρια των καλεσμένων τους και φυσικά τον έξι μηνών μπέμπη του ζευγαριού που θα βαπτιστεί σε 2 μήνες να κλέβει την παράσταση.

Στην τελετή και την δεξίωση παραβρέθηκαν οι συμπαίκτες του γαμπρού από τον Ορφέα Ξάνθης Χακή Τζαμπαζ, Μαυρόπουλος, Τορομανίδης, Κριεζής, Ιωαννίδης, Χιντ Ιμέρ και φυσικά ένα από τα πρόσωπα των ημέρων ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟΞ και ο ιθύνων νους του Ορφέα Μπάμπης Χατζημεστής. Μάλιστα παραλίγο να έπειθαν και να έπαιρναν και τον γαμπρό την επομένη στο φιλικό στην Ορεστιάδα με τον Ορέστη αλλά το μέχρι πρωίας γλέντι …γλίτωσε τον Οδυσσέα με τον Χατζημεστή να του δίνει μάλιστα και εβδομαδιαίο ρεπό.