Super League: Νέο φιάσκο των «ερυθρόλευκων» στο «Βικελίδης»! Θέμα χρόνου η απομάκρυνση Κορμπεράν και Μονρόι

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε ο Άρης επί του Ολυμπιακού με ολική ανατροπή στο β’ μέρος στο «Βικελίδης» για την 5η αγωνιστική της Super League.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η απομάκρυνση του Κάρλος Κορμπεράν και Τζέιμι Μονρόι από τον πάγκο των Πειραιωτών.

. Οι ερυθρόλευκοι ήταν πιο δραστήριοι στα πρώτα λεπτά και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί προς την εστία του Κουέστα. Οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15ο λεπτό του αγώνα, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Ίνμπομ Χουάνγκ με τον Γιώργο Μασούρα.

Ο Μπιέλ από τα δεξιά είδε τον Κορεάτη στα όρια της περιοχής, ο οποίος χωρίς να κοιτάξει τροφοδότησε τον Μασούρα, που πλάσαρε αμέσως τον Κουέστα για το 1-0.

Ο Άρης ανέβασε την πίεσή του στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Πρώτα, στο 76ο λεπτό έγινε το 1-1. Έπειτα από βαθιά μπαλιά του Νταμπό, ο Μαντσίνι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Βατσλίκ βγήκε έξω από την περιοχή του, δεν έκανε κάτι, ο παίκτης των κιτρίνων πήρε την μπάλα με το κεφάλι, τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Πάρντιου έφεραν το ματς “τούμπα”. Ο Ντιοπ τροφοδότησε τον Μάνου Γκαρθία εντός περιοχής στα δεξιά, εκείνος γύρισε προς τον Πάλμα, ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το 2-1.