Τελειώνει ο Μονρόι από τον Ολυμπιακό πιο γρήγορα από όσο έκατσε στην Ξάνθη

Κοντά στην έξοδο από τον Ολυμπιακό είναι ο Κάρλος Κορμπεράν και ο βοηθός του Τζείμι Μονρόι μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη με τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός την περσινή σεζόν ξεκίνησε την προετοιμασία του με την ομάδα της Ξάνθης και παρά τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στον φίλαθλο κόσμο από το παρελθόν του στην Αγγλία και τη Λιντς, αποχώρησε μόλις στην πρεμιέρα της Super League 2 και την ισοπαλία με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Συνολικά κάθισε 126 μέρες στον πάγκο της Ξάνθης, από τις 10 Ιουλίου έως τις 12 Νοεμβρίου του 2021, έχοντας δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» μετά και την βαριά ήττα με 0-3 από την Φράιμπουργκ στο «Καραϊσκάκης», ήδη αναζητείται ο νέος τεχνικός για τον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Κορμπεράν και τον Τζέιμι Μονρόι να βρίσκονται κοντά στην έξοδο μόλις 47 μέρες μετά τη συμφωνία με Πειραιώτες (από την 1η Αυγούστου έως σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου).