ΕΠΣ Θράκης: Το Σούπερ Καπ στον Πανθρακικό! Καθάρισε στην παράταση με ολική ανατροπή επί της Δόξας Γρατινής

Τη νίκη με 3-1 πανηγύρισε ο Πανθρακικός επί της Δόξας Γρατινής στο β’ μέρος της παράτασης (κανονική διάρκεια 1-1) και κατέκτησε το Σούπερ Καπ της ΕΠΣ Θράκης.

Το πρώτο μισό της αναμέτρησης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, έχοντας αμφότερες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ.

Στο 50ο λεπτό η Δόξα Γρατινής πήρε το προβάδισμα στο σκορ, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κασκαντάμη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Πανθρακικός απάντησε άμεσα τον Σαπνάρα να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από ασίστ του Μπαϊκαρά στο 57ο λεπτό.

Στο 70ο λεπτό ο Ερκάν έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας τη Μπάλα στο δοκάρι του Γεμενετζή, ενώ στο 85ο λεπτό ο Γιαννακιτσίδης αστόχησε από το ύψος του πέναλτι, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Τη λύση για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη έδωσε στο φινάλε ο Γιώργος Γκουτσίδης σημειώνοντας στο 116′ το 2-1, ενώ στο τελευταίο λεπτό ο Νικολαΐδης υπέγραψε την κατάκτηση του τροπαίου για το τελικό 3-1 υπέρ του Πανθρακικού.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κασκαντάμης, Αντωνιάδης, Αρετάς, Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Χακάν, Σμάλης (46′ Γκουτσίδης), Μπαϊκαρά, Γιαννακιτσίδης (106′ Νικολαΐδης), Φουρλατάρας, Ερκάν (72′ Καλογρανάς).

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Γεμενετζής): Γεμενετζής Ν. , Σπηλιωτόπουλος (46′ Κατσίκης), Βελιβασάκης (110′ Φράγκατζης), Μέριτς, Τέλιος, Κελεσίδης (100′ Σκατσιαρης), Λάκκας, Νάνος, Ξενάκης, Κατσαρός (110′ Χρήστου), Φονταλής.