Ανατροπή με Μπιλ Πάπας στην Αυστραλία – Αποσύρθηκε ξαφνικά από την υπόθεσή του ο δικαστής Μάικλ Λι

Μια αναπάντεχη δικαστική εξέλιξη σε σχέση με την υπόθεση του Μπιλ Πάπας, που αναμενόταν να συζητηθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο τον προσεχή μήνα, έρχεται από τον Τύπο της Αυστραλίας.

Οπως έγινε γνωστό, ο δικαστής Μάικλ Λι αποσύρθηκε από την υπόθεση. Είναι ο δικαστής που εξ αρχής είχε αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτός εξέδωσε μάλιστα και το ένταλμα σύλληψης για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ξάνθη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τον παλιο συνεργάτη του, επιχειρηματία Βιντσεντσο Τεσοριέρο, ζητήθηκε η εξαίρεση του συγκεκριμένου δικαστή από την υπόθεση για πιθανή προκατάληψη και αυτό έγινε δεκτό από τον ιδιο τον δικαστή Μάικλ Λι.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει να οριστεί νέος δικαστής. Αλλά αυτος ο νέος δικαστής θα πάρει χρόνο για να μπορέσει να ενημερωθεί για όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους 15 μήνες, κάτι απίθανο να συμβεί μέχρι τις 10 Οκτώβρη που αναμενόταν η απολογία Πάπας.

Με αυτα τα δεδομένα, λογικά πάμε για αναβολη και καθυστέρηση στην εξέταση της υπόθεσης στην ουσία της, μια στιγμή που αναμένεται με αγωνία και στην Ξάνθη μπας και ξεμπλοκαριστούν οι μετοχές της και μπορέσει να βρεθεί μια λύση για την επόμενη μέρα του ιστορικού συλλόγου…