Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε 35χρονο κοινοτικό φορ η Δόξα Δράμας ως αντικαταστάτη του Μουδούρογλου

Ο 35χρονος κοινοτικός Ρικάρντο Πιρές θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει τη θέση του κεντρικού επιθετικού στην Δόξα Δράμας, μετά την φυγή Μουδουρογλου και Κατσαμάγκα.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο (22/9/87) και έχει αγωνιστεί σε σε χαμηλές κατηγορίες σε Γερμανία, Κολομβία, Μεξικό, Μάλτα και Ταϊλάνδη ενώ στο υπόλοιπο της καριέρας του αγωνίστηκε σε ομάδες της Πορτογαλίας, χώρα από την οποία έχει πάρει υπηκοότητα και διαβατήριο. Τελευταία του ομάδα ήταν η Μπαϊρένσε.

Ο υψηλόσωμος (1.90) επιθετικός ήρθε αεροπορικώς από την Πορτογαλία στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη νωρίς το πρωί της Κυριακής και παρακολούθησε το φιλικό της Δόξας με τον Πανδραμαϊκό.

Η ανακοίνωση της Δόξας Δράμας: «Ανακοινώνουμε την προσθήκη στην ομάδα μας του Βραζιλιάνου σέντερ φορ Ρικάρντο Πιρές (22/9/87) ο οποίος λογίζεται σαν κοινοτικός παίκτης καθώς διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο.

Αμέσως μετά την άφιξη του στη Δράμα υπόγραψε το δελτίο του στην ομάδα μας παρουσία του προέδρου Δημήτρη Περσίδη και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο γήπεδο και στο χώρο του μουσείου».