Επιστρέφει Κρήτη ο Χρήστος Μπάτζιος!

Πιθανότατα στην Κρήτη θα επιστρέψει μετά την φετινή … περιπέτεια στην Ξάνθη ο αμυντικός Χρήστος Μπάτζιος, αφού και η γυναίκα του κατάγεται από εκεί.

Ο 30χρονος Θρακιώτης πρώην στόπερ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ν. Χηλής, Εβρο Σουφλίου, Καβάλας και Εργοτέλη, με καταγωγή από Πολύανθο και Καβάλα, αλλιώς φανταζόταν την επιστροφή του στην Θράκη και όχι να επιζητά την λύση της συνεργασίας κάνοντας και προσφυγή για τα δεδουλευμένα του, φέτος αγωνίστηκε σε 1717′ με 22 αγώνες από τους οποίους τους 20 ως βασικός έχοντας και 3 ματς κυπελλου.

Την περίοδο είναι ακόμα ελεύθερος και εξετάζει προτάσεις από ομάδες SL2 αλλά και Γ’ Εθνικής και μάλιστα την περίοδο αυτή προπονείται με την ομάδα του Αλμυρού, που αγωνίζεται και ο Νίκος Κατσικοκέρης, θέλοντας ο ίδιος να κρατηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Τα Χανιά, ο ΟΦΙ και ο προβληματικός διοικητικά την περίοδο αυτή Εργοτέλης θέλουν τον Μπατζιο, με τον πρωην αρχηγό της ομάδας του Ηρακλείου να αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα για τον νέο σταθμό της καριέρας του.