Γ’ Εθνική: Από την Δόξα Δράμας στην Καβάλα ο Αργύρης Μπαρέττας

Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση τις τελευταίες ημέρες προχώρησε η Καβάλα αποκτώντας τον εξτρέμ Αργύρη Μπαρέττα ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Δόξα Δράμας.

Ο 28χρονος (γεννήθηκε στις 6 Μαϊου 1994) Μπαρέττας ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ξάνθης και αργότερα μεταγράφηκε στον Ηρακλή με τον οποίο έπαιξε στην Α’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί ακόμα πλην της Δόξας Δράμας, σε Πανσερραϊκό, Σπάρτη, Ηρόδοτο (όλες Β’ Εθνική), Ιάλυσο Ρόδου (Φούτμπολ Λιγκ), Καβάλα (Γ’ Εθνική, με καλές εμφανίσεις και πρωταθλητισμό), Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ: “Ο Α.Ο Καβάλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Αργύρη Μπαρέττα.

Οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς ο 28χρονος επιθετικός έχει γράψει την δίκη του ιστορία τόσο στο Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, όσο και στις Εθνικές Κατηγορίες της χώρας μας.

Ο Αργύρης επιστρέφει στην Καβάλα για να φορέσει για 3η φορά την φανέλα του συλλόγου μας και να ενισχύσει την προσπάθεια μας την νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αργύρη, καλώς επέστρεψες σπίτι σου!”.

Ο Μπαρέττας εκτός από τους “Αργοναύτες” και τη Δόξα έχει παίξει σε Ηρακλή, Ξάνθη (αμφότερες Α’ Εθνική), Πανσερραϊκό, Σπάρτη, Ηρόδοτο, Ιάλυσο Ρόδου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αετό Οφρυνίου και Ορφέα Ελευθερούπολης.