Ποδοσφαιρικός αγώνας με 1€ εισιτήριο για πυρόπληκτη οικογένεια από τα Μάγγανα Ξάνθης

Για ιερό σκοπό παίζουν ποδόσφαιρο οι Παλαίμαχοι του ΑΟΞ και η Μεικτή Ομάδα Παλαίμαχων Ξάνθης, που θα βρεθούν στο γήπεδο του ΑΟΞ την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα. 

Πρόκειται για έναν φιλανθρωπικό αγώνα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, τα οποία θα δοθούν για την ενίσχυση της πυρόπληκτης οικογένειας από τα Μάγγανα, της Ξάνθης, το σπίτι της οποίας καταστράφηκε μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. 

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών, Αιμοποιητικών Κυττάρων, Δωρεάς Μυελού των Οστών και Οργάνων Σώματος Ξάνθης «Άπλωσε το χέρι σου», ενώνει τις δυνάμεις του με μια μεγάλη ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και κοινωνικών ομάδων και σας προσκαλεί στον φιλανθρωπικό αγώνα. 

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση οικογένειας που κάηκε ολοσχερώς η οικία της. Για αυτό το σκοπό έχουν εκδοθεί και προπωλούνται εισιτήρια του 1 ευρώ. Ελάτε να γίνουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα και να απλώσουμε το χέρι μας σε μια οικογένεια που δοκιμάζεται πολλαπλά».