Super League: Έχασε Μουνάφο από νωρίς αλλά πήρε τον βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αστέρας στην Τρίπολη

Στο 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Αστέρα και Ολυμπιακό στην Τρίπολη.

Οι γηπεδούχοι στο 11′ προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού που υπέστη ο πρώην μέσος του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο, αφήνοντας τη θέση του στον Ρούμπεν Γκαρσία.

Οι «ερυθρόλευκοι» κυκλοφορούσαν την μπάλα στο επιθετικό τους τρίτο αλλά τους έλειπε η τελική πάσα, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Στο β’ μέρος ο Αστέρας ανέβηκε ορισμένα μέτρα και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να πατούν με αξιώσεις στην περιοχή τους. Κέρδιζαν στατικές φάσεις, στα πρώτα 15 λεπτά απώλεσαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Μασούρα, Χουάνγκ, αφού αμφότερες κόντραραν και πέρασαν κόρνερ.

Στο 62′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την ακύρωση του γκολ που σημείωσε ο Ατιένθα σε στατική μπάλα, όταν ο ρέφερι Καραντώνης καταλόγισε φάουλ του Μπενίτο στον Αβιλα και το VAR «συμφώνησε» μαζί του.

Στο 70′ ο Ολυμπιακός πέρασε και δεύτερο φορ, τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, όμως πλην μίας πολύ καλής ευκαιρίας του Ελ Αραμπί στο 84′ μετά από ωραία ενέργεια του Βαλμπουενά με την κεφαλιά να φεύγει άουτ, δεν απείλησαν άλλη φορά με «καθαρή» ευκαρία, με το τελικό 0-0 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.