Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Ορέστη απέναντι στον Άρδα Καστανεών με έξι διαφορετικούς σκόρερ

Με ευρύ σκορ και έξι διαφορετικούς σκόρερ ο Ορέστης Ορεστιάδας επικράτησε στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας απέναντι στον Άρδα Καστανεών.

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας (πρώτος για τον Ορέστη), έγινε στο γήπεδό του την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022. Οι δυο ομάδες πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές και οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα των ομάδων τους ώστε να είναι πανέτοιμες όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Για την ιστορία ο Ορέστης επιβλήθηκε με σκορ 6 – 1 . Τα γκολ πέτυχαν οι Τσισμαλίδης Χρήστος στο 19΄, Λαζαρίδης Γιώργος στο 35΄, Ανδρεάδης Κώστας στο 44΄, ο Σιγρέκης Χρήστος μετά από σουτ του Βαρσαμίδη Στέφανου στο 71΄, ο Θάνος Νίκος στο 73΄ και ο Ντουμανάκης Θεοδόσης στο 78΄.
Στο 75΄ είχε μειώσει ο Άρδας σε 5 – 1.

Για τον Ορέστη αγωνίστηκαν οι : Οτέμπερης Παν., Γιαννακίδης Αναστ., Δημητριάδης Δημ., Ασπιώτης Νάσος, Κομεσίδης Δημ., Ανδρεάδης Κων., Σταματόπουλος Παύλ., Λαζαρίδης Γιώργ., Κωνσταντινίδης, Τσισμαλίδης Χρ., Χρηστούδης Αθ., Δουλούδης Αθ., Θάνος Νίκος, Κιτσικούδης Πάρης, Θεμελής Θωμ., Γκουντενούδης, Πετρόπουλος Στέφ,, Τσομπανούδης Δημ., Βαρσαμίδης Στέφ., Ντουμανάκης Θεοδ., Σιγρέκης Χρ., Κυρκούσης Χρ. και Παπαμιχαήλ Γιώργος.