Απειλές Τσιάρτα στον Ντέμη Νικολαΐδη: «Αν τον πετύχω μπροστά μου όσες φάω κι όσες φάει»

Μετά τις «βόμβες» του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο betarades.gr για τον Μελισσανίδη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τις σχέσεις του με την ΕΠΟ, τον Μπαλτάκο και όλη τη δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, επανέρχεται ξανά με… Ντέμη Νικολαΐδη και όχι μόνο.

Στο teaser που έδωσαν στη δημοσιότητας οι Betarades, ο Βασίλης Τσιάρτας μιλάει για τη σχέση του με τον Μάκη Ψωμιάδη, για τον λόγο που άλλαξε το επίθετό του, τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και μια άγνωστη ιστορία που έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας: την παρά λίγο μεταγραφή του στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη, ο οποίος του τηλεφώνησε.

Οι… βόμβες, ωστόσο, έρχονται στα λεγόμενά του για τον Ντέμη Νικολαΐδη και της κόντρας που έχουν οι δυο τους. «Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι ΑΕΚ, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι. Αν τον πετύχω μπροστά μου… όσες φάω κι όσες φάει. Αλλά ό,τι θα τον πλάκωνα πραγματικά ναι. Και ήμουν έτοιμος να το κάνω».

Το 2ο μέρος της συγκλονιστικής συνέντευξης του Βασίλη Τσιάρτα έρχεται τη Δευτέρα 29/8 στις 14:00 το μεσημέρι στο κανάλι του betarades.gr στο Youtube.