ΕΠΣ Θράκης: Χορτοκοπτικά τρακτέρ από τον Δήμο Ιάσμου στις ομάδες του Μέγα Αλέξανδρου, του Αετού Μίσχου, του Κομψάτου Πολυάνθου και της Ένωσης Ασωμάτων

Χορτοκοπτικά τρακτεράκια αγόρασε και παρέδωσε ο Δήμος Ιάσμου στις τέσσερις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου: τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου που επαναδραστηριοποιείται αλλά και στους Αετό Μίσχου, Ενωση Ασωμάτων και Κομψάτο Πολυάνθου.

Αγαπάμε πολύ τη νεολαία μας, στηρίζουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παρέχουμε κάθε δυνατή στήριξη στις ποδοσφαιρικές ομάδες του Ιάσμου, του Πολυάνθου, του Μίσχου και των Ασωμάτων”, δήλωσε ο προερχόμενος από τον χωρο του ποδοσφαίρου δήμαρχος Οντέρ Μουμίν (εχει διατελέσει παίκτης, προπονητής αλλά και διαιτητής).

Μάλιστα, έκανε και ειδική δήλωση για την επιστροφή στα γήπεδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ιάσμου: “Η ιστορική ομάδα του Ιάσμου επιστρέφει σε ένα πλήρες, ανακαινισμένο γήπεδο. Αλλάξαμε τους πάγκους, αλλάξαμε τα δύο τέρματα, και η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο είναι άριστη. Παραδώσαμε και ένα χορτοκοπτικό τρακτέρ για τις ανάλογες εργασίες, στη διοίκηση της ομάδας”.