Με ψήφο και από Γαβριηλίδη – Χατζησαρόγλου συγκροτήθηκε η νέα ΚΕΔ – Μέλος της για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Σταύρος Μάνταλος

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Με ψήφους 7 υπέρ, 2 κατά και 3 λευκά, έκανε δεκτή κατά το άρθρο 53 παρ. 2 του Καταστατικού της ΕΠΟ την εισήγηση του κ. Μπένετ όπως την παρουσίασε στην Επιτροπή ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, για τη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχεις ως εξής:
Steve Bennet (Αγγλία)-Αρχιδιαιτητής, Υπεύθυνος Ορισμών Αξιωματούχων Διαιτησίας Επαγγελματικών Κατηγοριών (Super League1 και Super league2)
Joao Capella (Πορτογαλία)-VAR Μάνατζερ
Fritz Stuchilk (Αυστρία)-Σύμβουλος Παρατηρητών Διαιτησίας.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, είναι τα εξής:
Σταύρος Μάνταλος- Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Εκγύμνασης και Ανάπτυξης Αξιωματούχων Διαιτησίας
Ιωάννης Σπυρόπουλος – Υπεύθυνος Ορισμού και Ανάπτυξης για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο
Αντώνης Καρατζίκας – Υπεύθυνος Βοηθού Διαιτητών
Ελένη Λαμπαδαρίου – Υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών

Σημειώνεται, ότι ο Μπαλτάκος ενημέρωσε την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ότι η αμοιβή των τριών αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ θα ανέλθει στο 53% σε σχέση με την αμοιβή των αλλοδαπών μελών της ΚΕΔ της περσινής περιόδου.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η σημαντική είδηση για την περιοχή είναι ο διορισμός του Μάνταλου, καταγόμενου από την καβάλα, στην ερασιτεχνική ΚΕΔ, όπου πέρυσι είχε κλαι την ευθυνη για τους ορισμούς στη Γ’ Εθνική. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μεταξύ των επτά συμβουλων που ψηφισαν υπέρ ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Συγκεκριμένα, για την ΚΕΔ (ελληνική και ξένη) ψήφισαν αρνητικά μόνον οι Καραπαπάς του Ολυμπιακού και Μπουτσικάρης του Παναθηναϊκού. Λευκό έριξαν ο Λεουτσάκος της SL2 και ο ΠΣΑΠ. Οι επτά που ψήφισαν θετικά ήταν, πέραν των Μπαλτάτου και Γαβριηλίδη, οι Παπαχρήστος, Δανιήλ, Χατζησαρόγλου, Γκαγκάτσης του ΠΑΟΚ και Κοσμάς της ΑΕΚ. Απών ήταν ο πρόεδρος της SL1 και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Μαρινάκης.