ΕΠΣ Έβρου: Ο Σακοράφας από Λάρισα η πρώτη μεταγραφή για το Νεοχώρι

Ο Βασίλης Σακοράφας αποκτήθηκε από την Δόξα Αργυροπουλίου ομάδα στην Α’ Λάρισας όπου αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ αλλά και ως κεντρικός χαφ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Οικονόμο Τσαριτσάνης τόσο στη Γ’ Εθνική όσο και στην Α’ Λάρισας, αργότερα έπαιξε στην Ελασσόνα και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην Δόξα Αργυροπουλίου στην Α’ Λάρισας από όπου και αποκτήθηκε.

Αναφορικά η ανακοίνωση: Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΚΟΡΑΦΑ.
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΑΦ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Α’ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Α’ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ Α’ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ.
ΤΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.