Παραμένει στον Ορφέα Ξάνθης για 6η χρονιά ο εκ των αρχηγών Γιώργος Κατρανίτσας!

Στον Ορφέα Ξάνθης θα βρίσκεται μια ακόμη σεζόν ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα ο εκ των αρχηγών της ομάδας Γιώργος Κατρανίτσας.

Ο 31χρονος (γεννημένος στις 5/11/90) αριστερός μπακ και γυμναστής με το γλυκό αριστερό πόδι και τα καταπληκτικά φάουλ, θα παραμείνει στον Ορφέα έχοντας τριπλό ρόλο αυτόν του τρίτου αρχηγού, του γυμανστή της ομάδας μια πενταετία αλλά και του προπονητή στην ακαδημία στα Κ14 για το ίδιο διάστημα. Παράλληλα ο έμπειρος αμυντικός και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής από το 2016, αναλαμβάνει και την προετοιμασία παιδιών για το ΤΕΦΑΑ και τις στρατιωτικές, αστυνομικές σχολές αλλά και ιδιώτες.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο μόλις στα 6 του στις ακαδημίες του ΑΠΟΞ και κατόπιν συνέχισε στα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθης. Αν και πέρασε στο ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή έγινε νησιώτης αρχικά στην Ζάκυνθο και μετά στον Πλατανιά κατακτώντας την άνοδο από την Γ’ Εθνική με τους Χανιώτες. Επιστροφή στην Θράκη για να προχωρήσει και τα μαθήματά του στο ΔΠΘ συνεχίζοντας στον Έβρο Σουφλίου, κατακτώντας ακόμα μια άνοδο στην Γ’ Εθνική και μετά από μια διετία συνεχίζει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική. Επέστρεψε Κρήτη και στο ΑΟ Xανίων ένα εξάμηνο και μετά αγωνίστηκε πάλι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Επιστροφή μετά από 6 χρόνια στην Ξάνθη για τον Ορφέα με τον οποίο κατέκτησε πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής και κύπελλα Ξάνθης έχοντας πάνω από 100 συμμετοχές με την φανέλα του στην Γ’ Εθνική.