Στην Δόξα Γρατινής ο 20χρονος επιθετικός Σταύρος Σπηλιωτόπουλος του Πανθρακικού

Μετά από μια διετία στον Πανθρακικό στην Δόξα Γρατινής θα δοθεί ο Αθηναίος επιθετικός Σταυρος Σπηλιωτόπουλος, ενω θα ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί όπως ο Σοπιάδης που θα συνεχίσει στην Ελπίδα Σαπών.

Ο 20χρονος εξτρέμ και σέντερ φορ είναι φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίστηκε φέτος ως αλλαγή κυρίως σε πρωτάθλημα, κύπελλο και μπαραζ έχοντας ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Κυανό Αστέρα Βάρης στην ΕΠΣΑΝΑ πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

H ανακοίνωση του Πανθρακικού: Ή διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Σπηλιωτόπουλου στη Δόξα Γρατινής.

Ο Σταύρος αγωνίστηκε για 2 σεζόν με τη φανέλα του Πανθρακικού, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Ευχόμαστε στον Σταύρο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα όπως και στις υποχρεώσεις του ως φοιτητής στην πόλη μας.

Στόχος μας είναι η αμοιβαία συνεργασία με όλες τις ομάδες της περιοχής για την ανάδειξη και βελτίωση νέων ποδοσφαιριστών.