Γ’ Εθνική: Παραμένει Θεσσαλονίκη παρά τις προτάσεις και ξεκίνησε προετοιμασία με τον Θερμαϊκό του Καζάνα ο Τίτο Στοϊνοβιτς

Αν και ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιες ομάδες θα απαρτίζουν τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ιδίως τι θα γίνει με αυτές που έχεουν θέμα με το αθλητικό μητρώο, μια από αυτές ο Θερμαϊκός Θέρμης ξεκίνησε την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Κώστα Καζάνα που πέρυσι ήταν στα Κ19 και Κ17 του Άρη και παλαιότερα στον ΠΑΟΚ.

Στην πρώτη της ομάδας της Θέρμης ήταν και ο Χρήστος (Τίτο) Στοϊνοβιτς που θα συνεχίσει στην ομάδα και φέτος στον Θερμαικό, ενώ ήταν γνωστός και με τον νέο προπονητή του Κώστα Καζανά από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ (φωτο soccerpractor).

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 23/11/2001) αριστερός μπακ σπουδάζει τουριστικά στην Θεσσαλονίκη και παρά τις προτάσεις και εκτός νομού έμεινε στον φιλόδοξο φέτος Θερμαικό. Ο γιός του προπονητή Ζόραν Στοϊνοβιτς, ξεκίνησε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, συνέχισε με τον αδερφό του Νάση στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα Κ17 όπου ήταν και αρχηγός, και κατόπιν επέστρεψε στην Κομοτηνή, στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, στην Δόξα Γρατινής και ακολούθησαν ο Ηρακλή Λάρισας και η Αλεξανδρούπολη.