Παραμένει Καβάλα αλλά στον Άρη Πηγών ο Ξανθιώτης μέσος Βασίλης Στεπανιάν

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Άρης Πηγών Καβάλας αποκτώντας τον Ξανθιώτη μεσο Βασίλη Στεπανιάν από τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Ο «Στεπ», που έχει παράδοση στις κατακτήσεις τίτλων, όπως και πέρυσι με το Χρυσοχώρι Καβάλας στην Β’ ΕΠΣ Καβάλας και αναμένεται με την εμπειρία του παρά τα 28 του χρόνια να βοηθήσει την ομάδα των Πηγών.

Ξεκίνησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού Ξάνθης, για να ακολουθήσουν τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθη, ο Άρης Ακροποτάμου στην Γ΄ Εθνικη, η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ο Αλμυρός Ηρακλείου, η Ασπίδα Ξάνθης, ΑΕ Νεάπολης, η Δόξα Θεολόγου, ο Ηρακλής Ζυγού, ο Άρης Αβατου, ο Φριξος Πλατανότοπου και ο Απόλλωνας Χρυσοχωρίου.

Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών: Η ενίσχυση συνεχίζεται για την ομάδα μας εν όψη της νέας σεζόν!!.Το ξεκίνημα της καριέρας του έγινε από τον ΑΟΞ Κ-20!!Το πλούσιο βιογραφικό συμπεριλαμβάνει Άρη Ακροποταμου, Αναγέννηση Θαλάσσιας, Αλμυρό Ηρακλείου Κρήτης, Ασπίδα Ξάνθης, Νεάπολη Λασιθίου, Δόξα Θεολόγου, Ηρακλή Ζυγού,Πλατανοτοπο, Απόλλων Χρυσοχωριου!! Μπίλι καλώς ήρθες στον ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ