Conference League: Έβγαλε την υποχρέωση ο Άρης υπό το βλέμμα μέχρι πρότινος φημολογούμενου υποψήφιου αγοραστή του ΑΟΞ

Ο Άρης ήταν καλύτερος και στο δεύτερο παιχνίδι με την Γκόμελ, στα προκριματικά του Conference League, αλλά χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη με 2-1.

Μετά το 5-1 στο πρώτο ματς, ο Άρης μπήκε δυνατά και στη ρεβάνς, δημιούργησε σωρεία φάσεων για γκολ, αλλά σκόραρε μόνο μετά ένα τετ-α-τετ του Γκρέι, δίνοντας την ευκαιρία στην Γκόμελ να ισοφαρίσει με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Γκογκολασβίλι στο 81′. Ο Γκρέι όμως και πάλι «χτύπησε» στις καθυστερήσεις από ασίστ του Ιτούρμπε και χάρισε τη δεύτερη νίκη στην ομάδα του.

Στο Κλεάνθης Βικελίδης μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη βρέθηκε ο Νικόλας Τριμμάτης, ο οποίος μέχρι πριν μερικούς μήνες είχε φημολογηθεί στην Ξάνθη ως ενδιαφερόμενος για την ΠΑΕ Ξάνθη ώστε να αναλάβει διάδοχος ή συμπαίκτης του Μπιλ Πάπας. Οι δυο άνδρες είδαν το Γκόμελ-Άρης από την σουίτα του μεγαλομετόχου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Ο Νικόλας Τριμμάτης είναι Θεσσαλονικιός στην καταγωγή επιχειρηματίας, και πολύ γνωστό μέλος της βρετανικής επιχειρηματικής κοινότητας, ενώ σύμφωνα με πρρόσφατο δημοσίευμα του MetroSport προορίζεται για νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

Ο «βασιλιάς» του real estate, φέρεται να έχει συμφωνήσει στην πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη για την είσοδό του στην διοίκηση της ΠΑΕ, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού που καταστρώνουν οι δύο άνδρες το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην κορυφή του οποίου βρίσκεται η κατασκευή νέου γηπέδου για τον Άρη και ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Προ της κοινης τους παρουσίας στο κεκλεισμένων ευρωπαϊκό ματς του Αρη, ενδεικτική της άριστης σχέσης τους και της κοινής τους δράσης ήταν η πρόσκληση που ο Τριμμάτης απηύθυνε στον Θόδωρο Καρυπίδη πριν λίγες μέρες, όταν και γιόρτασε στην Αθήνα τα γενέθλιά του σε έναν πολύ στενό κύκλο προσωπικών φίλων του, μεταξύ των οποίων ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, ο βουλευτής Αρκαδίας και πρώην υφυπουργός Απόδημου Ελληνισμού Κωνσταντίνος Βλάσης, και ο γνωστός Έλληνας λομπίστας Γιάννης Χορόζογλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση της εισόδου του Τριμμάτη στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, καθώς δρομολογούνται αυτή την περίοδο και όλες εκείνες οι επικοινωνίες που απαιτούνται προκειμένου να συσταθεί ένα κονσόρτσιουμ εταιρειών το οποίο θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή του νέου γηπέδου του Άρη.

Για να γίνουν αντιληπτά τα επιχειρηματικά μεγέθη του Τριμμάτη, ιδιοκτήτη και προέδρου της Concept Business Group, ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων και διαχείρισης ακινήτων με έδρα την πρωτεύουσα της Αγγλίας, στο ενεργητικό του έχουν καταγραφεί deals συνολικής αξίας άνω των 2 δισ. λιρών σε βάθος χρόνου μεγαλύτερου της μιας δεκαετίας. Θα ήταν μια πολύ καλή λύση για την Ξάνθη, αν η φημολογία που αναπτύθχηκε στις αρχές του έτους, ανεξάρτητα από το αν είχε βάση ή όχι εκείνη την περίοδο, αποδεικνυόταν αληθινή…