Γ’ Εθνική: «Κρεμά» προσωρινά τα γάντια του και αναχωρεί για Ολλανδία ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού Σωτήρης Κεχαγιάς

Μετά από μια διετία και μια καταπληκτική φετινή χρονιά στον Πανθρακικό αποχωρεί από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους, αφού θα μεταβεί στην Ολλανδία ο τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών της ομάδας Σωτήρης Κεχαγιάς.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 19/1996) γκολκήπερ, και MVP του τελικού της ΕΠΣ Θράκης κόντρα στην Δόξα Γρατινής δίνοντας το τρόπαιο στον Πανθρακικό με τις αποκρούσεις του στην αγώνα και στα πέναλτι, θα «κρεμάσει» προσωρινά τα παπούτσια του μέχρι να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της νέας εργασίας του στην περιοχή της Χάγης. Ωστόσο δεν αποκλείεται να συνεχίσει μετά από κάποιο διαστημα σε κάποια ημιεπαγγελματική ομάδα αφού έχει όλα τα προσόντα αλλά και ήταν ενεργός μέχρι πρόσφατα.

Ο Κεχαγιάς όντας προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου από την Κομοτηνή, έχει αγωνίστει στο παρελθόν σε Φωκικό, Φαρκαδόνα, Καβάλα, ενώ πριν επιστρέψει στους «πράσινους» αγωνιζόταν στο Κόσμιο.

Δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κρατήσει τα παιδιά του και πολλοί ερασιτέχνες ακόμα και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αναγκάζονται να σταματήσουν πρόωρα, να κάνουν 2-3 δουλειές, είτε να φύγουν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν.