ΕΠΣ Θράκης: Ο Σωτήρης Κεχαγιάς κορυφαίος του τελικού! Πρέπει να πάρει το Κύπελλο του Πανθρακικού σπίτι του!!!

Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού Σωτήρης Κεχαγιάς ήταν αναμφισβήτητα ο MVP του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και την Δόξα Γρατινής. Και όχι μόνο επειδή έπιασε το τελευταίο πέναλτι.

Βέβαια, αυτή είναι η κορύφωση. Πιάνει το πέναλτι και στέκεται αγέρωχος, την ώρα που τρέχουν όλοι πάνω του. Την στιγμή που τον φτάνουν, έχοντας συνειδητοποιήσει και αυτός ότι μόλις έχει χαρίσει το Κύπελλο στην ομάδα του, αρχίζει να τρέχει και αυτός. Κάποια στιγμή πέφτει κάτω – για την ακρίβεια τον ρίχνουν – και γίνονται όλοι ένα κουβάρι.

Παραδοσιακά όταν ένας τελικός κρίνεται στην ρώσικη ρουλέτα, μεγάλοι πρωταγωνιστές γίνονται οι τερματοφύλακες. Ο Κεχαγιάς ήταν αυτός που έχοντας σταθερά ως καθοδηγητή και μέντορα τον Γιώργο Μπακιρτζίδη, κατάφερε να δείξει την μεγαλύτερη ψυχραιμία και την κατάλληλη στιγμή να χαρίσει τη νίκη και τι Κύπελλο.

Όμως είχε πει και νωρίτερα «παρών» στον μεγάλο αγώνα. Μπορεί να είδε τρεις φορές την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του και άλλες έξι κατά την διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο αν δεν έκανε την επέμβαση του αγώνα τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, τώρα το Κύπελλο θα είχε καταλήξει στην Γρατινή.

Η περίπτωση Κεχαγιά είναι από αυτές που λες ότι ένας παίκτης δικαιούται να πάρει το τρόπαιο σπίτι του και να κοιμάται μαζί του. Και μην αποκλείσετε να το κάνει. Είναι άλλωστε γνωστό ότι αποτελεί το «πειραχτήρι» της ομάδας του Πανθρακικού, ένα πειραχτήρι που αναδείχθηκε δίκαια ο MVP του φετινού μεγάλου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης…

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, γρασίδι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο που λέει "SORTS c www.thrakisports.gr"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "mary θράκη sporto ης θρόκης www.thrakisports.gr"