Μια 11άδα tips για την αναμέτρηση του ΑΟ Ξάνθη με την Αναγέννηση Καρδίτσας (14:45, LIVE ThrakiSportS)

Ο ΑΟ Ξάνθη αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στην Καρδίτσα στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Super League 2.

Όπως πριν από κάθε επίσημο παιχνίδι, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα από χρήσιμα στοιχεία για να παρακολουθήσετε διαβασμένοι την αναμέτρηση.

1. Η αναμέτρηση δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η η Ξάνθη είναι στην 3η θέση με 53 βαθμούς ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας στην 5η με 48. Η Βέροια έχει κερδίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για τα μπαράζ με τον Λεβαδειακό.

2. Η Ξάνθη προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή με 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου στα Πηγάδια, ενώ παραμένει αήττητη στα τελευταία 9 παιχνίδια από τις 12 Μαρτίου και το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

3. Από την άλλη η Αναγέννηση έχει κάνει τεράστια κοιλιά με 7 ήττες στα τελευταία 9 παιχνίδια, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία με 2-2 με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

4. O Κώστας Ανυφαντάκης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του με στόχο να δώσει αρκετό χρόνο στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, όπως συνηθίζει από τη μέρα που ανέλαβε και με τον στόχο της ανόδου να έχει χαθεί.

5. Η αποστολή του Περικλή Αμανατίδη δεν ανακοινώθηκε από την θεσσαλική ΠΑΕ, ωστόσο με ανακοίνωση ο σύλλογος ενημερώνει για τις απουσίες της Αναγέννησης για το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟΞ.

6. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ξάνθη είχε διαλύσει τους Θεσσαλούς με σκορ 5-2, έχοντας προηγηθεί στο ημίχρονο με 4-0 και στις αρχές του β’ μέρους με 5-0, αλλά η αναμενόμενη ως ένα σημείο χαλάρωση των τελευταίων λεπτών έφερε τη μείωση του σκορ σε 5-2.

7. O Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Αραβίδη και Τσολακίδης από την ίδια ΕΠΣ.

8. Η Ξάνθη είναι το φαβορί για την αναμέτρηση σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες με το διπλό να προσφέρεται στο 2.47, την ισοπαλία στο 3.05, ενώ η νίκη των γηπεδούχος ποντάρεται στο 2.80.

9. Για ακόμα μια αγωνιστική για τον ΑΟΞ δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στην αναμέτρηση.

10. Ωστόσο μπορείτε να ενημερώνεστε από το LIVE του ΤhrakiSportS τόσο για την αναμέτρηση της Ξάνθης, όσο και για τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής την ίδια ώρα.

11. O Μπακογιάννης από την ΕΠΣ Αθηνών θα διευθύνει την αναμέτρηση, με βοηθούς τους Αραβίδη και Τσολακίδης από την ίδια ΕΠΣ.