Γ’ Εθνική: Στον Άγιο Ιερόθεο ο Βαγγέλης Τσιώλης αντικαθιστώντας πρώην παίκτη της Ξάνθης

Την τεχνική ηγεσία του Άγιου Ιερόθεου μετά από χρόνια στην Κρήτη αναλαμβάνει και επίσημα ο Βαγγέλης Τσιώλης.

Ο νεαρός πρώην τεχνικός του Αήττητου Σπάτων,  αντικατέστησε στον πάγκο τον Πέτρο Ζουρούδη που στο ξεκίνημα του ως ποδοσφαιριστής πέρασε από την Ξάνθη. Ο 41χρονος τεχνικός και γιος του Σακη Τσιώλη με τον οποίο συνεργάστηκαν και στην Ξάνθη έχοντας το ρόλο βοηθού και αναλυτή αγώνων, ξεκίνησε την προπονητική το 2011, όταν εργάστηκε στον Αστέρα Τρίπολης στη θέση βοηθού προπονητή και του αναλυτή αντιπάλου μέχρι το 2013. Το ίδιο πόστο είχε και στον ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14. Από τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τον Οκτώβριο εργάστηκε στην ομάδα της Skoda Ξάνθης. Το 2015 πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ εθνική με την ομάδα της ΑΕΛ προσφέροντας τις υπηρεσίες του από το ίδιο πόστο.

Από το 2016 ακολουθεί καριέρα ως πρώτος προπονητής, έχοντας δουλέψει στην Ατλαντίδα , την Θύελλα Αγίου Δημητρίου και τα τελευταία 3 χρόνια στον Αήττητο Σπάτων συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Ως ποσοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 18 χρονών από την Αναγέννηση Καρδίτσας και συνέχισε στον Πανηλειακό, τον Πανιώνιο, την Καλλιθέα, τον Θρασύβουλο,, την Ηλιούπολη και τον Εθνικό Αστέρα, μετρώντας 220 επαγγελματικές συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ελλάδος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Αγίου Ιερόθεου Βαγγέλης Μαρίνος είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοίνωση την Έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Τσιωλη!Μετά απο συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου μας με τον Κ. Τσιώλη,διαπιστώσαμε πως η φιλοσοφία του και ο τρόπος σκέψεις του για την στελεχώσει κ την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος μας βρίσκει σύμφωνους κ καταλήξαμε σε συμφωνία !Να του ευχηθούμε καλή αρχή στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει κ πιστεύουμε πως θα οδηγήσει την ομαδα μας γρήγορα σε επιτυχίες!!»