Παραμένει σε τριπλό ρόλο στην Δόξα Πετρούσας ο πρώτος της σκόρερ και πρώην του Σιδηροχωρίου Βαγγέλης Γάιδας

Ένα από τα καλύτερα παιδιά και παίκτες που πέρασαν 5 σχεδόν χρόνια στην Ροδόπη, ως φοιτητής και ως παίκτης της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου θα συνεχίσει για τρίτη σερί σεζόν στην Δόξα Πετρούσας που πρωταγωνιστει στην ΕΠΣ Δράμας.

Ο 25χρονος πρωην παίκτης της Δόξας N. Σιδηροχωρίου για μια τετραετία μετά από διακρίσεις με τους αετούς στην ΕΠΣ Θράκης με πρωτάθλημα και κύπελλο, αγώνες στην Γ’ εθνική, φετος με την Πετρούσα διεκδίκησε το πρωτάθλημα, ομάδα που στα 17 του αγωνίστηκε στην Γ’ εθνική. Ακόμα αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 της Ξάνθης πριν συνεχίσει στο Ν. Σιδηροχώρι.

Φέτος ήταν πρώτος σκόρερ της Πετρούσας αν και μέσος με 15 τέρματα (12 πρωτάθλημα) σε 22 συμμετοχες (1855′), ενω παράλληλα ήταν ο γυμναστής της ομάδας σαν τελειόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αλλά προπονητής στην ακαδημία της ομάδας.

Η ανακοίνωση της Πετρούσας: Η συνέχεια με τον Βαγγέλη Γάιδα !!!! Ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με 15 γκολ (12 στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο) ο οποίος παραμένει γυμναστής της ομάδας μας αλλά και προπονητής της ακαδημίας μας !!!!