Volley League: Κάτοικος Κηφισιάς για έκτη σερί χρονιά ο πρώην της ΑΕ Κομοτηνής Γιάννης Παπαδόπουλος

Κάτοικος Κηφισιάς για 6η χρονιά τα τελευταία 7 χρόνια θα παραμείνει ο πρωην παίκτης της ΑΕ Κομοτηνης Γιάννης Παπαδόπουλος καθώς η διοίκηση των «κυανόλευκων», ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία με τον 29χρονο (1μ92) ακραίο και αρχηγό.

Η ανακοίνωση του ΑΟΠ Κηφισιάς

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαδόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Ο 29χρονος ακραίος και αρχηγός των «κυανόλευκων» θα φορέσει της φανέλα της ομάδας για 6η σεζόν τα τελευταία 7 χρόνια, με εξαίρεση το 2019-20 που αγωνίστηκε στον Α.Σ. Πανερυθραϊκό.

Ικανοποιημένος από την συνεχή παρουσία του στην οικογένεια του ΑΟΠ Κηφισιάς, τόνισε:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που θα αποτελώ κομμάτι της ομάδας και τη νέα περίοδο. Μετά από τόσα χρόνια νιώθω την Κηφισιά οικογένεια μου και το Ζηρίνειο δεύτερο σπίτι μου. Η έλευση του Κώστα Χριστοφιδέλη στην τεχνική ηγεσία δίνει σε όλους τους αθλητές μεγάλο κίνητρο. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του και ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η νέα Volley League ασφαλώς και θα είναι αμφίρροπη. Το νέο σύστημα διεξαγωγής δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θεωρώ δεδομένο ότι θα γίνουν δυνατές αναμετρήσεις όλη τη χρονιά. Όλες οι ομάδες έχουν δυνατά ρόστερ και το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Η Κηφισιά όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θέλει να είναι ισχυρή και να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους».