«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Σάκης Παντελιάδης και επέστρεψε ως προπονητής στον σύλλογο που τον ανέδειξε

Μετά από μια μεγάλη καριέρα ο 34χρονος πρώην αμυντικός της Ξανθης Σάκης Παντελιάδης κρεμά τα παπούτσια και ξεκινά καριέρα προπονητή στην ομάδα που πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο στον Εθνικό Κατερίνης στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Ο Παντελιάδης πρωτοσυστήθηκε με τη φανέλα του Εθνικού Κατερίνης από όπου τον απέκτησε η Βέροια τον Ιανουάριου του 2007. Το καλοκαίρι του 2007 επέστρεψε στην Κατερίνη και τον Πιερικό από όπου έφυγε το καλοκαίρι του 2010 για τον Πανσερραϊκό. Στις Σέρρες έμεινε τρία χρόνια και το καλοκαίρι του 2013 μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Το καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης όπου έμεινε δύο χρόνια, πριν φύγει για την Κύπρο και την Ομόνοια Λευκωσίας. Τον Ιανουάριο του 2017 αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο ως δανεικός και το ίδιο καλοκαίρι μετακινήθηκε στη Λαμία. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό όπου έμεινε δύο σεζόν πριν ενταχθεί στην Ξάνθη από όπου έμεινε ελεύθερος πέρυσι και επέστρεψε μετά από 11 χρόνια στον Πιερικό με τον οποίο γνώρισε τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική.

Αυτή θα είναι η πρώτη προπονητική απόπειρα για τον Παντελιάδη, ο οποίος θα λειτουργήσει από κοινού, ως δίδυμο με τον Γιώργο Τριανταφύλλου, που επίσης επιστρέφει στον Εθνικού, του οποίου τη φανέλα φόρεσε στα εθνικά πρωταθλήματα για τρία χρόνια. Οι δύο προπονητές θα φορέσουν ξανά μαζί τη φόρμα του Εθνικού μετά τη σεζόν 2006-2007 οπότε ο Παντελιάδης είχε μεταγραφεί στη Βέροια της Β’ Εθνικής.