Γ’ Εθνική: Μετά από 8 χρόνια αποχωρεί από το Άβατο ο πρώτος σκόρερ του Άρη ο Κοσμάς Γκέκας

Μετά από 8 χρόνια παρελθόν από την ομάδα του Αρη Αβάτου αποτελεί ο Κοζανίτης σέντερ φορ Κοσμάς Γκέκας.

Έχοντας φανέλα βασικού από το Γενάρη του 2015 που αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Πτολεμαίδας ο Γκέκας σκόραρε με τον Άρη πάνω από 50 τέρματα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Γ’ Εθνική έχοντας καλύτερη σεζόν την προπέρσινη όπου σημείωσε 12 τέρματα όντας ο 1ος σκόρερ του Άρη και 3ος στον 1ο όμιλο της κατηγορίας. Φέτος αν και έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού και πάλι ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αβάτου με 5 τέρματα.

Σίγουρα σπουδαιότερη στιγμή του ήταν με το Άβατο, η πρόκριση επί του Πλατανιά και η συμμετοχή του στους ομίλους του Κύπελλου Ελλάδος κόντρα σε Ολυμπιακό, Λεβαδειακό και Παναχαική αλλά και η κατάκτηση με δικό του γκολ του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης το 2017.

Στην ομάδα του Αβάτου ο εκ Πτολεμαίδας 26χρονος (γεννημένος στις 11/5/1996) φορ βρίσκεται από την πρώτη μέρα μετά την είσοδό του στο Πολυτεχνείο Ξάνθης (Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοικησης) προερχόμενος από την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας. Το τι θα κάνει μετά το Άβατο θα φανέι προσεχώς αφού έχει πολλές προτάσεις τόσο από την Καβάλα αλλά και ομάδες της Κοζάνης που θέλουν να το επαναφέρουν στα γήπεδα της περιοχής.

Η ανακοίνωση του Αρη Αβάτου: Η ομάδα μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον επιθετικό Κοσμά Γκέκα. Ο Κοσμάς για 8 συναπτά έτη αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στην επίθεσή μας. Τον ευχαριστούμε για την σημαντικότατη προσφορά του στην εξέλιξη του συλλόγου μας και του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι υγιής και να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά του. Κοσμά εις το επανιδείν.