Super League: Ελεύθερος αν και πνέει «αέρας» ανανέωσης από τον Μπούργος ο σκόρερ της ομάδας νέων Άρη και Ξάνθης Δημήτρης Τσιπούρας

Ελεύθερος από τον Άρη αν και είχε καταπληκτικά στατιστικά όσο αφορά το σκοράρισμα την τελευταία τριετία του στην ομάδα νέων του Άρη και της Ξάνθης Κ19 έμεινε ο Δημήτρης Τσιπούρας.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 26/7/2002) σε λίγες ημέρες επιθετικός και ξάδελφος του αδικοχαμένου Άγγελου Τσιπούρα φέτος με τον Άρη στο πρωτάθλημα Κ19 είχε 11 γκολ σε 16 συμμετοχές και πέρυσι είχε 7 γκολ σε 6 συμμετοχές, δηλαδή 18 τέρματα σε 22 παιχνίδια σύμφωνα με το transfermarkt!!

Ωστόσο ο νεαρός επιθετικός αν και περίμενε να πάρει την ευκαιρία του από τον Χερμάν Μπούργος και νωρίτερα από τον Απόστολο Μάντζιο δεν ήταν στα αρκετά παιδιά που βρέθηκαν στην Αυστρία για προετοιμασία με τον Άρη και έμεινε ελεύθερος.

Ο Τσιπούρας που μπορεί να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις στην επίθεση από εξτρεμ μέχρι φορ και δεύτερος επιθετικός είχε ξεχωρίσει και στην Ξάνθη προ τριετίας με τα Κ19 έχοντας 8 γκολ σε 19 συμμετοχές (1675′) και είχε γίνει και επαγγελματίας στα δύο ματς μπαραζ της “μεγάλης” ομάδας. Ωστόσο ο υποβιβασμός του ΑΟΞ τον έφερε όπως και πολλά άλλα παιδιά εκτός Ξάνθης, με τον Αρη του Μπούργος επίσης αν και φέτος δείχνει να ποντάρει σε νέα παιδιά από την Κ17 να αφήνει ελεύθερα πολλά παιδιά δεδομένης της μη ύπαρξης Β’ ομάδας σε εθνική κατηγορία.

Πλέον ο Τσιπούρας μελετά τις αρκετές προτάσεις με τον μάνατζερ του Ράιαν Καπαγιαννίδη που αφορούν ομάδες από το εξωτερικό αλλά και από Super League και Super League2.