Μια φορά ΑΟΞ, για πάντα ΑΟΞ! Στον αγώνα της Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη ο σκόρερ του Άρη Δημήτρης Τσιπούρας

Στον «τελικό» για την πρόκριση στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17 στην Πυλαία πήγε ο Δημήτρης Τσιπούρας για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ξάνθης και του Άρη και να δει παλιούς «φίλους».

Ο 19χρονος επιθετικός του Άρη Κ19 και προ διετίας της Ξάνθης Κ19 αλλά και της ανδρικής ομάδας του ΑΟΞ που έπαιξε στα μπαράζ παραμονής με τον Απόλλωνα Σμυρνης, φέτος κάνει μια καταπληκτική σεζόν με 9 γκολ σε 13 ματς και περιμένει πλέον την ευκαιρία του από τον νέο προπονητή της ομάδας του Αρη Μόνο Μπούργκος που αναλαμβάνει τους Θεσσαλονικείς.

Ωστοσο με ευκαιρία και την αναβολή του αγώνα Κ19 ανάμεσα σε Αρη και ΠΑΟΚ, βρέθηκε στην Πυλαία και είδε τον αγώνα της Ξάνθης με τον Άρη, που βρήκε τους κιτρινόμαυρους νικητές με 2-1 κερδλιζοντας και το εισιτήριο στην τελική φάση.

Εκεί μετά το τέλος της αναμέτρησης συνάντησε παλιά του φιλαράκια και συνεργάτες της ακαδημίες, όπως ο προπονητής του Κώστας Προδρομίτης, ο προπονητης και γυμναστής τερματοφυλάκων Νίκος Καλαιτζής και ο προπονητής Ιάσονας Βασιλειάδης, λέγοντας στο ThrakisportS ότι οι χρονιές του στην Ξανθη θα του μείνουν αξέχαστες λκαι ότι κάποθα στιγμή θα ήθελε επιστρέψει στην ομάδα. Μια φορά ΑΟΞ, για πάντα ΑΟΞ!