Γ’ Εθνική: Μεγάλο ενδιαφέρον για τον «Ρομπέρτο Κάρλος» των Δωδεκανήσων μετά την φυγή του από τον Άρη Αβάτου!

Μπορεί στον Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική να μην πήγε όπως θα το επιθυμούσε , ωστόσο ο Νίκος Κάρλος άρεσε στο πρώτο του εξάμηνο στην ΕΠΣ Θράκης και αρκετές ομάδες θέλουν να το εντάξουν στο δυναμικό τους.

O νεαρός αριστερός φουλ μπακ που μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις, βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων της Ροδόπης όπως της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου, της Ελπίδας Σαπών, της Δόξας Γρατινής, αλλά και του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και της Δόξας Προσκυνητών όπου βοηθός είναι ο πρώην προπονητής του στον Πόντο Κομοτηνής Νίκος Κυνηγόπουλος. Πέρυσι είχε βρεθεί στο στόχαστρο και του Πανθρακικού αλλά φέτος οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν οτι θα πορευτούν με παίκτες από την Ροδόπη και όχι με φοιτητές.

Ωστόσο ο 20χρονος (γεννημένος το 2002) Κώας φοιτητής στο 2ο έτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής περιμένει να δεί τι θα γίνει και με την απόφαση της ΕΠΟ και ποιες ομάδες θα συμμετέχουν από την Θράκη στον καταρτισμό του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ώστε να δει σε ποια κατηγορία θα συνεχίσει την καριέρα του.

Στα Δωδεκάνησα ο Ρομπέρτο Κάρλος των Δωδεκανήσων όπως τον λένε, αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία σε Νικαγόρα Κεφάλου, Δόξα Καρδάμαινας ομάδα της Κω και στην καλύτερη ομάδα τού νησιού της Κω τον ΑΟ Πυλιου στην Γ’ Εθνική, ενώ ήταν μέλος στις μικτές ομάδες της Δωδεκανήσου. Με την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής λόγω του κόουτς Κυνηγόπουλου που αγωνίστηκε στην Κω, στο πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πόντου Κομοτηνής έχοντας 6 γκολ και στην συνέχεια μεταπήδησε στον Αρη Αβάτου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.