Γ’ Εθνική: Στον Πανθρακικό και την νέα σεζόν ο Γρεβενιώτης επιθετικός Δημήτρης Φουρλατάρας

Στον Πανθρακικό και την νέα σεζόν θα παραμείνει και ο Γρεβενιώτης επιθετικός Δημήτρης Φουρλατάρας που φέτος ξελάσπωσε πολλές φορές την ομάδα του με τα 25 γκολ που πέτυχε στην σεζόν.

Ο ταχυδυναμικός επιθετικός από τα Γρεβενά έκανε μια καταπληκτική σεζόν κατακτώντας το νταμπλ και κυρίως πολύ καλά μπαράζ. Είχε 19 γκολ στο πρωτάθλημα και ήταν τρίτος σκόρερ πίσω από τους Βάσκο και Μπόζη, 4 για το κύπελλο και 2 για τα μπαράζ και ένα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αποτελεσματικότητά του και χαλιναγωγήσει τα νεύρα του θα μπορέσει να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα.

Ο 21χρονος επιθετικός πριν έρθει στην Κομοτηνή το 2020 ήταν ο πρώτος σκόρερ του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας της και να ανέβει στην Γ’ Εθνική, ενώ επέστρεψε και πέρυσι γοια λίγο λόγω Covid. Στο λίγο που αγωνίστηκε στον Πανθρακικό στην θητεία προ Covid πρόλαβε να δώσει με το γκολ toy στις καθυστερήσεις το Super Cup κόντρα στο Ν. Σιδηροχώρι. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Κοζάνη και Γρεβενά Αεράτων.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού: Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φουρλατάρα.

Ο “Φούρλα” αποτελεί κυριολεκτικά τανκς για την ομάδα μας καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη να είναι υγιής και να συνεχίσει να “ματώνει” τα αντίπαλα δίχτυα