Γ’ Εθνική: Επισημοποιήθηκε η ανανέωση του Χρήστου Βάσκου από τον Πανθρακικό

Παίκτης του Πανθρακικού και επίσημα θα είναι τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική ο Χρήστος Βάσκος, με τον Πανθρακικό να ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Καστοριανό επιθετικό όπως ήταν γνωστό το προηγούμενο 24ωρο.

Ο 4 φορές πρωτος σκορερ στην Ροδόπη είχε φέτος 50 γκολ σε πρωτάθλημα, κύπελλο και μπαράζ ανόδου.

H ανακοίνωση: «Με Βάσκο στη Γ΄
Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου Χρήστο Βάσκο, ο οποίος αποτελεί το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας μας και έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών στη Θράκη.
Όπως ο Πορτογάλος θαλασσοπόρος Βάσκο ντα Γκάμα ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε τον περίπλου της Αφρικής, συνδέοντας απευθείας την Ευρώπη με τις Ινδίες, ανοίγοντας έτσι νέους εμπορικούς δρόμους, έτσι ο Καστοριανός επιθετικός, θα συνεχίσει να συνδέει την ομάδα μας με τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας περιήγηση στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, ανοίγοντας νέους δρόμους επιτυχιών για την ομάδα της πόλης μας.
Ευχόμαστε στον Χρήστο μία σεζόν γεμάτη υγεία και πολλά τέρματα στο ενεργητικό του! #Panthrax#Family#United_We_Stand#United_We_Can»

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται