Γ’ Εθνική: Με την «μηχανή των γκολ» Βάσκο Ντε …Γάμα και την νέα σεζόν ο Πανθρακικός!

Σε μια εμπνευσμένη φωτογραφία ο Πανθρακικός προανήγγειλε την παραμονή του … Καστοριανού Βάσκο… Ντε Γαμα στις τάξεις του και την φετινή σεζον και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού φέτος σε πρωτάθλημα και μπαράζ ανόδου με 39 τέρματα (35 πρωτάθλημα Ροδόπης και 4 στα μπαράζ) και 45 εάν βάλουμε και τα ματς του κυπέλλου, όπως είχε αναφέρει και στην συνέντευξή του στον Δημήτρη Μπακιρτζή το σκέφτηκε αρκετά το τι θα κάνει την νέα σεζόν και αφού και η διοίκηση του Πανθρακικού… ικανοποίησε τα θέλω του οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο 27χρονος Καστοριανός επιθετικός και τελειόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κατάγεται από τον Σταυροπόταμο και φέτος συμπλήρωσε 9 χρόνια στην Ροδόπη. Αναδείχθηκε 4 φορές πρώτος σκόρερ στην Ροδόπη, δυο με την Δόξα Προσκυνητων και μια με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και τον Πανθρακικό.

Ξεκινησε από τον ΑΟ Κάστωρ και συνέχισε σε Αστραπή Μεσοποταμίας, Γράμμο Μαυροχωρίου, μια πενταετία στην Δόξα Προσκυνητών με 16 τέρματα σε 2 σεζόν στην Γ’ Εθνική, μια διετία στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, πέρισυ ένα εξάμηνο στην Ελπίδα Σαπών στην Γ’ Εθνική και φέτος έκανε ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στον Πανθρακικό.