Γ’ Εθνική: Στον Πανθρακικό και φέτος ο αμυντικός ογκόλιθος Γιώργος Σιδηρόπουλος

Για μια ακόμη χρονιά θα παραμείνει στον Πανθρακικό ο αμυντικός βράχος της ομάδας ο Γιώργος Σιδηρόπουλος που τον βοήθησε να κατακτήσει το νταμπλ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο 28χρονος (γεννημένος στις 7/5/1994) κεντρικός αμυντικός από την Κομοτηνή, πρωταθλήτης και κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης με Δόξα Προσκυνήτων, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και στον Πανθρακικό, θα είναι αυτός που θα στηριχτεί αμυντικά η ομάδα του Μπαχαρίδη.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού αγωνιζόμενος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου (Γ’ Εθνική), ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, η Δόξα Προσκυνητών όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το 2018-19 αποτέλεσε βασικό μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με τον οποίο κατέκτησε και το νταμπλ. Την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε με επιτυχία στην Δόξα Γρατινής, ενώ πέρυσι ξεκίνησε την σεζόν στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ολοκλήρωσε στην Ελπίδα Σαπών στην Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Region’s της ΕΠΣ Θράκης.

H ανακοίνωση του Πανθρακικού: H διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σιδηρόπουλο. Ο Κομοτηναίος σεντερ μπακ, ο οποίος αποτέλεσε βράχο στο κέντρο της άμυνας την περσινή αγωνιστική περίοδο, συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου και συμφώνησε να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας για ακόμα μία σεζόν. Ευχόμαστε στον Γιώργο μία σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες! Γνωρίζουμε καλά πως εντάξαμε έναν βράχο στο κέντρο της άμυνας

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται