Γ’ Εθνική: Εμμένει στην απόφαση για μόλις τέσσερις Ομίλους η ΕΠΟ, αρνητική απάντηση για δημιουργία πέμπτου «Κρητικού Ομίλου»

Το αίτημα των κρητικών ενώσεων για δημιουργία κρητικού ομίλου στη Γ’ Εθνική, δεν γίνεται δεκτό από την ΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus.

Οι κρητικές ομάδες θα μπουν σ’ έναν από τους τέσσερις ομίλους που προβλέπονται βάσει της προκήρυξης του επόμενου πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι τέσσερι προεδροι των ΕΠΣ της Κρήτης είχαν στείλει κοινη επιστολή με τον Περιφερειάρχη Κρήτης ζητώντας εκ νεου Κρητικό Όμιλο.

Συνεπώς η ΕΠΟ εμμένει στο σχέδιο για δραστική μείωση των ομίλων σε τέσσερις, από 18 ομάδες ο καθενας. Ή τουλάχιστον αυτό υποστηριζόταν μέχρι το πρωι της Τετάρτης.

Μένει να φανεί αν θα επιμείνει σε αυτό μετά την διαφαινόμενη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου υπέρ Πανδραμαϊκού, Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.

Γιατί τις τελευταίες ώρες τα σενάρια για άμεση αναδιάρθρωση δίνουν και παίρνουν, καθώς φαντάζει η μόνη λύση μπροστά στα αδιέξοδα που δημιουργει στην διοργανώτρια αφενος αυτή η αποφαση του Διαιτητικού και αφετέρου η απόφαση του CAS για Λευκίμμη, Κοζάνη και Μακεδονικό.