Γ’ Εθνική: Επίσημα κατεβάζει ομάδα στο γυναικείο πρωτάθλημα η Ελπίδα Γενισέας

Ανακοινώθηκε επίσημα ότι εγκρίθηκε η δημιουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ομάδας της ΕΠΣ Ξανθης “Ελπίς Γενισέας” που φέτος έφτασε μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου, καθώς πήρε αριθμό μητρώου από την ΕΠΣ Ξάνθης και την ΕΠΟ και πλέον ανοίγει ο δρόμος συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών.

Πρόεδρος στην γυναικεία ομάδα αναλαμβάνει η Ζωή Τουρατζίδου, πολύτιμη βοήθεια στην όλη προσπάθεια παρέχει και ο πρόεδρος της ανδρικής ομάδας Θεόδωρος Γκασιμπαγιαζίδης ενώ πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος κόουτς της ανδρικής ομάδας της Ελπίδας Ασίμ Χατζητερζόγλου.

Η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την επίσημη ΙΔΡΥΣΗ της ομάδας μας από σήμερα!!! Κατατέθηκαν χαρτιά και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες στα γραφεία της ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ώστε η ομάδα μας να είναι επίσημη πλέον και έτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας από τον Οκτώβριο! Ευχαριστούμε πολύ την ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ για την συνεργασία! Επίσης, ευχαριστούμε τους Προέδρους  Ζωή Τουρατζίδου & Θόδωρο Γκασιμπαγιαζίδη και τον Προπονητή μας (Ασίμ Χατζητερζόγλου) που τρέχουν συνεχώς και καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να χτιστεί σωστά και με γερά θεμέλια αυτή η ομάδα και να διευρυνθούν οι ορίζοντες του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ξάνθη! Κάτι όμορφο έχει έρθει λοιπόν και σας καλούμε όλους για ακόμη μία φορά να μας στηρίξετε έμπρακτα και κυρίως με αγάπη σε αυτή μας την προσπάθεια!
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ»