Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18: Αναχωρεί για Ιερουσαλήμ η Νικολέτα Μαρία Αντωνιάδη με στόχο την ύψιστη διάκριση

Η Εθνική Ομάδα Στίβου Ανδρών – Γυναικών Κ18 αναχωρεί το Σάββατο για την Ιερουσαλήμ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας, το οποίο θα γίνει από την Δευτέρα 4 μεχρι και την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο (3/7) σε δύο γκρουπ, το πρώτο με την πτήση Α3924 στις 16.50 και το δεύτερο με την πτήση Α3928 στις 23.55. Υπενθυμίζεται ότι αναμεσα στα μέλη της 48μελους ελληνικής αποστολής είναι και η Νικολέτα Μαρία Αντωνιάδη των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου.

Η Εβρίτισσα πρωταθλήτρια θα λάβει μέρος στα 100 μέτρα με εμπόδια έχοντας την 7η καλύτερη επιδοση μεταξυ των 39 συμμετεχουσων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι φαβορί για προκριση στον τελικό αλλά ακόμα και για βάθρο, αφού είναι αθλήτρια αγώνων και φιλοδοξεί να κατεβάσει κι άλλο το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ.

Η Αντωνιάδη είναι σε καλή κατάσταση και υπενθυμίζεται ότι κατέβασε σε 13.61 το δικό της 13.67 το πανελληνιο ρεκορ της κατηγορίας στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που φιλοξενήθηκε στην Καέν, όπου κατέκτησε την 2η θέση στον κόσμο. Πλέον στο Ευρωπαϊκό θα αντιμετωπίσει αρκετές από τις αθλήτριες που συνάντησε και στη Γαλλία.