Αποκάλυψη Πασχαλάκη για Σιώπη: «Όταν ήταν να φύγει από τον Άρη έκανα σαν τρελός να τον φέρω στον ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη στους betarades παραχώρησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αναφερόμενος μεταξύ όλων και στο… εκρηκτικό δίδυμο με τον Μανώλη Σιώπη στις αποστολές της Εθνικής Ελλάδος.

Μεταξύ των άλλων, ανέφερε:

«Με τον Μανώλη κάνουμε μαχητικό δίδυμο. Είναι τρομερός. Μαζί στην Εθνική μπορούμε να γκρεμίσουμε ξενοδοχεία. Αν και στην αρχή φαίνεται περίεργο και υπερβολικό και μπορεί κανείς να το παρεξηγήσει, μετά από καιρό καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι ψυχαγωγία και τα αποδυτήρια ξεκινάνε από εκεί. Είναι από τους αγαπημένους συμπαίκτες μου. Κάνουμε τρομερή διάδα».

Ενώ αποκάλυψε: «Όταν ήταν να φύγει από τον Άρη, έκανα σαν τρελός να τον φέρω στον ΠΑΟΚ. Τους είπα παιδιά θέλετε να πάμε καλα; Αφήστε το πάνω μου. Θέλω να μου φέρεται τον Σιώπαρο. Όπως καταλαβαίνεις βέβαια μια τέτοια μετακίνηση ήταν πάρα πολύ δύσκολη».

Για την ιστορία του Σιώπη με τον κάδο στο ξενοδοχείο: «Βλέπαμε ταινία με τον Σιώπη στο ξενοδοχείο και φωνάζαμε τον φροντιστή να έρθει μαζί μας. Λέγαμε συνεχώς ”έλα να δούμε ταινία Σώτο” και μας είχε κολλήσει. Το λέγαμε συνέχεια. Σε κάποια φάση έρχεται ο Σωτήρης προς τα εμάς και αρχίζουμε να χοροπηδάμε και να χορεύουμε. Ο Σιώπης μπήκε σε έναν πολύ μικρό κάδο σκουπιδιών και άρχισε να κάνει κουπί. Σε κάποια φάση ο κάδος σπάει και ο Μανώλης πέφτει κάτω. Όλοι βγήκαν έξω και άρχισαν να γελάνε. Η ρεσεψιονίστ άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δεν το έχει ξαναδεί αυτό. Εμείς δεν δίναμε καμία σημασία».