Sold out το βιβλίο Τσορλίδη για τον ΑΟΞ! Πάει για 2η έκδοση το «Από τα αλώνια στα σαλόνια»!!!

Εντυωσιακή είναι η ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της Ξάνθης και όχι μόνο στο βιβλίο του συγγραφέα Αναστάσιου Τσορλίδη για τον ΑΟΞ, με τίτλο «Από τα αλώνια στα σαλόνια».

Όπως ενημέρωσε ο συγγραφέας με ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια: «Σας ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση παραλαβής του νέου μου βιβλίου για τον #ΑΟΞ αλλά έχω την αίσθηση την επόμενη φορά που θα με δούνε στα ΕΛΤΑ οι υπάλληλοι να τους πηγαίνω αυτά τα περίεργα μικρά δεματάκια θα με πάρουν στο κυνηγητό! Κάναμε #sold #out και για αυτό σας #ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ #ΟΛΟΥΣ μέσα από την καρδιά μου (μόνο στον Σπανίδη θα βρείτε πλέον διαθέσιμα)».

Ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε μήνυμα και από Ξανθιώτη που ζει στην Ιαπωνία για να παραλάβει το βιβλίο: «Αφού κλείσουμε αυτήν την εβδομάδα τους λογαριασμούς _πίστωσης_ με τον εκδότη στα Τρίκαλα, προχωράμε σε νέα παραγγελία γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και μάλιστα από Ξανθιώτες απανταχού της γης!!!! (Έχω δεχτεί κλήση από Ξανθιώτη που ζει στην Ιαπωνία!!!) Και μην ξεχνάτε… Αυτός είναι ο πρώτος τόμος και ακολουθούν άλλοι δύο που με τα σημερινά δεδομένα και με τη βοήθεια του Θεού πιστεύω μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης στην #Ξάνθη θα έχουν κυκλοφορήσει. Σας ευχαριστώ για πολλοστή φορά μέσα από την καρδιά ΜΟΥ. Ο Θεός να δίνει υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας…

Τσορλίδης Γεωργ. Αναστάσιος

Υπάλληλος ΕΣΥ – Ερ. Συγγραφέας

ΥΓ. Όλα τα έσοδα θα πάνε στην ΠΑΕ Ξάνθη για αγορά εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και θα δοθούν σε φτωχές οικογένειες του Νομού».